NORDHEIM

Unik konferens för speciella tillfällen

Nordheim ligger ut med Norges kust vid Kristiansund, sydväst om Trondheim
dit det går att ta sig med både flyg, tåg och bil.

Vår resa erbjuder en upplevelse som genomsyras av lugn, fantastiska vyer, passande aktiviteter och exklusiv mat av lokala havsdelikatesser.

En resa till Nordheim är för de som söker en alldeles särskild och minnesvärd konferens.

 

Boende

Gästerna bor på en gård precis intill vattnet som har 8 rum med 14 sängplatser. Boendet inkluderar helpension med en personlig kock och en meny utöver det vanliga. På gården finns konferensanläggning med komplett utrustning och möjligheter till aktiviteter så som fiske och guidade vandringar.

 

Grundpaket – innehåll

 1. Två övernattningar
 2. 14 sovplatser fördelade på 8 sovrum
 3. Konferensrum med komplett utrustning
 4. Transfer från och tilltågstation/flygplats
 5. Helpension inklusive fm och em fika
 6. Bar med möjlighet till förfriskningar
 7. Två större, planerade aktiviteter

Finns specifika önskemål så hjälper vi gärna till att arrangera detta. Nordheim ska vara en oförglömlig resa utöver det vanliga.

 

Pris

Pris för grundpaket eller specialanpassad konferensresa ges på begäran.

Kontakta K-aktiv eller Dykeriet för offert.

 

För bokning och närmare information vänligen kontakta Karin eller Kenth.

 • n_01
 • n_02
 • n_03
 • n_04
 • n_05
 • n_06
 • n_07
 • n_08
 • n_09
 • n_10
 • n_11

Aktiviteter

I resans grundpaket ingår ett par aktiviteter som gör att gästen får en ultimat upplevelse av Nordheim. Dessutom finns möjligheten att beställa till efter intresse.

Välkomstevent på bryggan

Här går det att utöka med enklare mingelaktiviteter som förenar gruppen samt överraskande servering där en dykare kommer upp ur havet med havskyld öl eller vin.

Ostronplockning
med guidad tur i fjordarna

Vi tar oss ut med båt och besöker en lokal odling där gruppen själv kan få ta del i ostronplockning och sedan avsmaka direkt ombord. Ostronen tas även hem och serveras till kvällens middag.

Fiske av kammusslor med dykare

Kammusslor, eller pilgrimsmusslor som det också kallas är en delikatess som det finns gott om i dessa trakter. Med båt och dykare tar vi oss ut i fjordarna och hämtar våra egna musslor. Musslorna tas hem och serveras till kvällens middag.

Krabbfiske

Här åker vi ut första kvällen och lägger krabburar. Dagen efter åker vi åter ut för att hämta in vår fångst. Denna båttur kan kombineras med guidning av fjordarnas historia så som tex om Norges största vikingaslag som stod i Nordheimssundet.

Guidad tur uppför Stabben

Stabben är en intilliggande bergtopp på 950 m över havet och från toppen är utsikten otrolig. Vi tar en halv dag/en dagstripp och går på tur med guidning och fikapauser.

Späckhuggarsafari

En spektakulär aktivitet! Under vintertid kan man träffa på stora flockar med späckhuggare utanför kusten av Kristiansund och Nordmöre. Havet är fullt på sill som späckhuggarna jagar.

K-aktivs gruppaktiviteter

Se www.k-aktiv.se

Live musik

Musikunderhållning. Välj mellan trubadur eller jazz i världsklass.