cousteau Tustnaväder! Givetvis alltid sol och vindstilla :-)

 

dmi.dk Är du i öresunds-regionen har Danmarks Meteorologiske Institut bra information. Du kan tom se våghöjden.

 

Pro Tec Divecenter. Dykarrangör i Tulum, Mexico, med grottdykning som specialité. Ägaren och grottdykar instruktören Kim Davidsson är tidigare personal på Dykeriet och kan med lite tur fortfarande skymtas till uppe på Tustna.

 


 

Scandinaviens största Community för apparatdykare! Diskutera dykkurser, dykutrustning, dykplatser, dykresor och allt annat som intresserar dig som dykare.

 

Dyreliv i havetDyreliv i havet  Frank Emil Moen och Erling Svensen. Handbok i Norsk marin fauna. Rikligt illustrerad och med bra beskrivande text. Finns på norska och engelska. 5:e upplagan kom 2008. Boken kan beställas via Dykeriet.

 

 

Dykaren som exploderade handlar om ett modernt människooffer och om ett av världens farligaste yrken, djuphavsdykarens. Det är en berättelse om manlighet, status och pengar men också om människans litenhet inför havet och de stora ekonomiska intressen som styr en oljenation.

Två av huvudpersonerna i boken Ulrik Hoff och Tom Eng bor på eller i närheten av Tustna. Att höra Ulrik och Tom berätta om sina ofta mörka upplevelser är en historielektion om en glömd tid.

 

möllehässle.nu Möllehässle Camping har bra och ekonomiskt boende för er som vill övernatta ute vid Kullaberg.

 

phuketdivers.com Phuket Divers, finns i Khao Lak och har bra turer ut till Thailands bästa dykområde: Similan , Surin och Richelieu.

 

lantadiver.com Lanta Divers, en av Thailands trevligaste dykskolor.

 

dkdelfinen.se Helsingborg. Klubben grundades 1958/1959 och har ca hundratrettio medlemmar, både sportdykare och fridykare.

 

Strömstads Sportdykarklubb Grillning och dykning. Sveriges mest aktiva dykklubb?

 

Götaverkens Sportdykarklubb En av de största sportdykarklubbarna i Västsverige.